ZONDAG, 20 SEPTEMBER 2020

Vraag en antwoord

Moet ik als verkoper op voorhand betalen of mag ik de dag zelf betalen?

Verkopers die niet op voorhand betalen zijn niet ingeschreven.  Als u zich wenst in te schrijven is de beste methode via de online-inschrijvingsprocedure.  U klikt hiervoor op de link 'Inschrijven' (links), u vult uw gegevens in en de website genereert automatisch een e-mail met verdere betalingsinstructies.  Deze inschrijvingsprocedure garandeert dat wij als organisatoren over uw correcte gegevens beschikken en uw wens hebben ontvangen om deel te nemen.  Pas wanneer u uw betaling hebt overgemaakt bent u effectief ingeschreven op onze rommelmarkt.  Alleen met een bewijs van betaling bent u zeker dat u ingeschreven bent.

Hoe kan ik betalen?
U kunt contant betalen aan n van de organisatoren, u kunt via overschrijving betalen via online bankieren.  Instructies vindt u in een e-mail nadat u zich online hebt ingeschreven.

Waar precies is deze Wervikse Rommelmarkt?

U vindt hier een routebeschrijving

Is de toegang betalend?

Nee, u kunt helemaal gratis de rommelmarkt komen bezoeken. 

Hoeveel kost een standplaats? 

U zich hier inschrijven.  Per 5 lopende meter betaalt U dan 5 euro.  Alle betalingen dienen op het moment van de inschrijving betaald te worden (en dus niet ter plaatse op de rommelmarkt zelf). 

Is het een grote rommelmarkt?

Vorig jaar haalden om en bij de 300 standen.  Elk jaar groeit het aantal verkopers.  Dankzij de duizenden flyers en de promotie halen we zichtbaar ook een stijgend aantal bezoekers, al is het onbegonnen werk daar een cijfer op te plakken.

Hoe laat kom ik het beste?

Als koper kunt u de ganse dag aankomen, de rommelmarkt loopt van 7 tot 17u, maar van 7 tot 8 is iedereen gewoonlijk nog aan het uitpakken.

Als verkoper kunt u van 7 tot 8u00 's morgens rekenen op de organisatie die u een plaats zal toewijzen, mits u zich vooraf hebt ingeschreven natuurlijk.  Het is aangeraden NIET vroeger dan 6u te komen. Als u pas na 8u00 kan toekomen, gelieve dit dan bij uw inschrijving te vermelden. Het is mogelijk dat wij na 8u00 vragen aan de verkopers om hun kramen wat breder uit te stallen om gaten op onze markt te voorkomen van eventuele deelnemers die niet komen opdagen.

Mag ik als verkoper ook komen zonder mij vooraf in te schrijven?

U bent verplicht om U op voorhand in te schrijven. Hoe vroeger U zich inschrijft, des te beter de plaats die wij voor U kunnen reserveren. Komt U toch zonder in te schrijven, dan is de kans groot dat wij U geen plaats kunnen toewijzen... 

Hoe wordt mijn plaats toegewezen als verkoper?

Bewoners kunnen hun kraam voor hun deur zetten, als u specifieke voorkeuren hebt (bvb naast een kennis staan, op dezelfde plaats als verleden jaar, op een plaats waar je een grote bestelwagen kan parkeren,...), enz. kunt u dit aangeven bij de inschrijving.  We proberen uw wensen zoveel mogelijk te respecteren, al is dat NIET ALTIJD mogelijk natuurlijk.  Voorts proberen wij zoveel mogelijk lege plaatsen te vermijden tussen de standen.

Er zullen personen van de organisatie aanwezig zijn aan de ingangen van de rommelmarkt om uw plaats toe te wijzen.

TIP: Om alles vlot te laten verlopen: druk uw bevestigings-email af.  Zo vermijdt U dat we U niet terugvinden op onze lijsten of dat we u onder de verkeerde naam zoeken. 

Wat mag wl en wat mag niet verkocht worden?

Wel: "Rommel" (boeken, platen, beelden, antiek, speelgoed, kledij, verzamelingen, glazen, en alles wat u op uw zolder terugvindt)
Wel onder voorbehoud: Onze rommelmarkt is geen braderie, maar als u een leurderskaart hebt en u vermeldt bij uw inschrijving dat u nieuwigheden verkoopt, wordt dit overwogen door de organisatie en besproken.
Niet: Voedsel en drank.  De organisatie verbiedt voedsel- en drankverkoop met uitzondering van de standen die expliciete toestemming kregen.

Ik probeerde me in te schrijven maar kreeg geen bevestigings-email, wat nu?

Kijk eerst eens in uw SPAM- of 'ongewenste e-mail' map, als je de e-mail daar evenmin terugvindt, kunt u zich best telefonisch inschrijven.  Zie hier.

Ik ben bewoner en heb mijn auto nodig gedurende het weekend, maar de hele buurt is verkeersvrij, wat nu?

In de Bootweg en bij Noyez zal parking aangevraagd worden. Het wordt aangeraden uw wagen daags voordien daar te parkeren.

Wat bij een ongeval?

De organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. 

 

You can place links, pictures or advertisements here